Seleccionar página

El ascensor del centro de salud de Benifaió, estropeado varias semanas

Una veïna i usuària del centre de salut de Benifaió ens fa arribar aquesta foto de l’ascensor desbaratat en el seu centre de salut i la queixa que porta així «diverses setmanes». Assegura que l’única explicació que li donen és que «mancada una peça que no arriba». Però la veritat és que aquest tipus de situacions es repeteix habitualment des de la reversió. Fa unes setmanes va succeir el mateix a l’ascensor del centre de salut d’Algemesí.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies